ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμη για να σφραγίσει ή να… εξαντλήσει τις πιθανότητες της για εξάδα η Ομόνοια (πιθανή ενδεκάδα)

Έτοιμη για να σφραγίσει ή να… εξαντλήσει τις πιθανότητες της για εξάδα η Ομόνοια (πιθανή ενδεκάδα)

Υποχρεωμένη να σφραγίσει ή να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για μία θέση στην πρώτη εξάδα είναι η Ομόνοια, η οποία έχει το… ακουστικό της και στη σημερινή εκδίκαση του Εφετείου για το πολύκροτο «σίριαλ» Ούζοχο.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Αν δικαιωθεί ο Απόλλωνας και παραμείνει η πρωτόδικη απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με το μηδενισμό της Ανόρθωσης και το -6, το «τριφύλλι» θα χρειάζεται απλά μία ισοπαλία στο σημερινό (23/02, 18:00) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, για να τερματίσει και μαθηματικά στην πρώτη εξάδα.

Ακόμα όμως και αν δικαιώθεί η «Κυρία» και επιστρέψει στους 34 βαθμούς, η Ομόνοια οφείλει να κυνηγήσει τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της, αναμένοντας το αποτέλεσμα της Νέας Σαλαμίνας στο Κυριακάτικο ματς με την Αλκή, όπου οι «πράσινοι» βολεύονται και με ισοπαλία, αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία έναντι των «ερυθρολεύκων» της Αμμοχώστου.

Ο Γιάννης Αναστασίου προετοίμασε όσο κατάλληλα μπορούσε την ομάδα του στο αγωνιστικό κομμάτι για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, εξηγώντας στους παίκτες του με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο που θέλει να ακολουθήσουν, ζητώντας τους παράλληλα να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο τους, χωρίς να σκέφτονται τα σενάρια που προκύπτουν από την υπόθεση Ούζοχο, για να μη… «χαλάσουν» το μυαλό τους.

Σημειώνουμε ότι έμειναν εκτός αποστολής οι Χριστοφή, Λόρα, Ζίβετς, Εντρένα, Φώτη (U19) και Αντώνιου (U19).

Πιθανή ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια ο Παναγη, δεξί μπακ ο Μαυρίας και αριστερό ο Μανρίκε, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βύντρα και Κούσουλο.

Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να αγωνιστούν οι Κατελάρης, Σοάρες και Γκόμεθ, στα άκρα της επίθεσης οι Τζιωνής και Κολοβός και στην κορυφή, ένας εκ των Ραμίρεζ η Ντάρμπισαϊαρ.

Θέση βασικού διεκδικεί και ο Ατζαγκούν αν κριθεί απόλυτα έτοιμος από τον Ελλαδίτη τεχνικό, είτε ως ακραίος χαφ στη θέση του νεαρού Τζιωνή, είτε στο κέντρο αντί του Σοάρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top