ΕΦΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Τέλος στη διαδικασία - Στο «κόκκινο» η αγωνία

ΕΦΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Τέλος στη διαδικασία - Στο «κόκκινο» η αγωνία

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 14:15 από το Εφετείο, η εκδίκαση της έφεσης της Ανόρθωσης κατά της πρωτόδικης απόφασης του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ στην υπόθεση ένστασης του Απόλλωνα για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο, στο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Θυμίζουμε ότι ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης είχε κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ της Λεμεσιανής ομάδας με σκορ 0-3 και επέβαλε και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στη «Μεγάλη Κυρία».

Δείτε την συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Η Κυπριακή Δημοκρατία στηρίζει την ενισχυμένη προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ, επενδύει στο αυξημένο ενδιαφέρον της ΕΕ και θεωρεί σημαντικό τον διορισμό του ειδικού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, δήλωσε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, σημειώνοντας παράλληλα ότι το υφιστάμενο διπλωματικό παράθυρο πρέπει να αξιοποιηθεί με ενότητα, σοβαρότητα και εθνική αυτοπεποίθηση.