Βουράτε Γειτόνοι: Ο νέος ηθοποιός που θα δούμε στην ταινία- VIDEO

Βουράτε Γειτόνοι: Ο νέος ηθοποιός που θα δούμε στην ταινία- VIDEO

Η πολυπόθητη ταινία που μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να παρακολουθήσουν στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου.

Η κωμική Κυπριακή σειρά «Βουράτε Γειτόνοι», άφησε εποχή και όπως είναι πλέον γνωστό επιστρέφει αυτή την φορά στον κινηματογράφο σε πρώτη προβολή στις 21 Μαρτίου 2019.

Ωστόσο ακόμη ένα τρέιλερ έκανε την «εμφάνισή» του με ένα νέο ρόλο έκπληξη, αυτόν του Μιχάλη Σοφοκλέους, ο οποίος παρουσιάζεται να «στριμώχνει»  τον Ρίκκο Μάππουρο.

Δείτε το βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE