Βουράτε Γειτόνοι: Ο νέος ηθοποιός που θα δούμε στην ταινία- VIDEO

Βουράτε Γειτόνοι: Ο νέος ηθοποιός που θα δούμε στην ταινία- VIDEO

Η πολυπόθητη ταινία που μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να παρακολουθήσουν στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου.

Η κωμική Κυπριακή σειρά «Βουράτε Γειτόνοι», άφησε εποχή και όπως είναι πλέον γνωστό επιστρέφει αυτή την φορά στον κινηματογράφο σε πρώτη προβολή στις 21 Μαρτίου 2019.

Ωστόσο ακόμη ένα τρέιλερ έκανε την «εμφάνισή» του με ένα νέο ρόλο έκπληξη, αυτόν του Μιχάλη Σοφοκλέους, ο οποίος παρουσιάζεται να «στριμώχνει»  τον Ρίκκο Μάππουρο.

Δείτε το βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE