Οι γηπεδούχοι την κατοχή, οι φιλοξενούμενοι τις μεγάλες ευκαιρίες

Οι γηπεδούχοι την κατοχή, οι φιλοξενούμενοι τις μεγάλες ευκαιρίες

Παιχνίδι κατοχής μπάλας περισσότερο είναι αυτό που γίνεται στο «Στέλιος Κυριακίδης» μεταξύ της Πάφος FC και της Δόξας Κατωκοπιάς, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Πάφος FC είχε την μπάλα στην κατοχή της, δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Γκρεμσλ, κυρίως με τον Νέμετς, αλλά χωρίς να φτιάχνεται η μεγάλη ευκαιρία.

Η Δόξα Κατωκοπιάς προς τα τελικά στάδια του Α΄ ημιχρόνου, έγινε επικίνδυνη και είχε καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά στάθηκε άτυχη μιας και είχε και δοκάρι και τον Μολ να διατηρεί ανέπαφη την εστία του.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να είναι 0-0 και να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το β΄ ημίχρονο.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του β΄ ημιχρόνου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: Ειλικρινά ευελπιστώ να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: Ειλικρινά ευελπιστώ να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα

Tην ελπίδα να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα από τη σημερινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, λίγο πριν αναχωρήσει για το τετ-α-τετ στην προστατευμένη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE