Προκαλεί ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας - Εμπρηστικές οι δηλώσεις του για Κύπρο και Αιγαίο

Προκαλεί ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας - Εμπρηστικές οι δηλώσεις του για Κύπρο και Αιγαίο

“Λαμβάνονται κάθε είδους μέτρα στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο”, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Καισάρεια, μετά τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Στην ομιλία του ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι “προβαίνουμε σε κάθε είδους δραστηριότητα για την προάσπιση των δικαιωμάτων και του δικαίου μας στην 462 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων γαλάζια πατρίδα μας”.

“Λαμβάνονται κάθε είδους μέτρα στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο και τη Μαύρη Θάλασσα. Δεν έχει καμιά ευκαιρία επιτυχίας κανένα βήμα που δεν συμπεριλαμβάνουν την Τουρκία. Σε αυτά τα μέρη που ανέφερα, δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο”, ανέφερε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE