Τραμετσάνι: «Νιώθαμε όλη την εβδομάδα ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλό» – Τι είπε για τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραμετσάνι: «Νιώθαμε όλη την εβδομάδα ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλό» – Τι είπε για τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο, μετά το τέλος του ντέρμπι κορυφής της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Πάολο Τραμετσάνι.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι και εγώ και ο αντίπαλος προπονητής ζούμε γι΄ αυτά τα παιχνίδια. Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, ήταν πολύ καλός και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Νιώθαμε όλη την εβδομάδα ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλό. Ευχαριστώ την ομάδα, τους παίκτες και τους οπαδούς μας.

Είχαμε πολύ καλή ατμόσφαιρα για πρώτη φορά φέτος και θεωρώ ότι οι οργανωμένοι πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο. Έδειξαν πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα και χθες στο προπονητικό μας κέντρο.

Το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς δεν είναι το ίδιο. Το ΑΠΟΕΛ είναι διαφορετικό με τον κόσμο του και πρέπει να βρούμε μία λύση στο πρόβλημα αυτό».

Δείτε όλα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.