ΠΑΦΟΣ: Ερεύνησαν το διαμέρισμά του - Φόρεσε χειροπέδες ο 46χρονος

ΠΑΦΟΣ: Ερεύνησαν το διαμέρισμά του - Φόρεσε χειροπέδες ο 46χρονος

Υπόθεση πλαστογραφίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλιση εγγράφων με ψευδής παραστάσεις και παράνομης απασχόλησης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη 46χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη του 46χρονου έγινε την Κυριακή (24/2) στο πλαίσιο έρευνας των μελών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Κλιμάκιο Πάφου) στο διαμέρισμα του.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του διάφορα έγγραφα που αφορούσαν την εξασφάλιση εργασίας στην ΚΔ που όπως διαφάνηκε δεν ήταν γνήσια.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE