ΠΑΦΟΣ: Ερεύνησαν το διαμέρισμά του - Φόρεσε χειροπέδες ο 46χρονος

ΠΑΦΟΣ: Ερεύνησαν το διαμέρισμά του - Φόρεσε χειροπέδες ο 46χρονος

Υπόθεση πλαστογραφίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλιση εγγράφων με ψευδής παραστάσεις και παράνομης απασχόλησης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη 46χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη του 46χρονου έγινε την Κυριακή (24/2) στο πλαίσιο έρευνας των μελών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Κλιμάκιο Πάφου) στο διαμέρισμα του.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του διάφορα έγγραφα που αφορούσαν την εξασφάλιση εργασίας στην ΚΔ που όπως διαφάνηκε δεν ήταν γνήσια.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE