ΠΑΦΟΣ: Ερεύνησαν το διαμέρισμά του - Φόρεσε χειροπέδες ο 46χρονος

ΠΑΦΟΣ: Ερεύνησαν το διαμέρισμά του - Φόρεσε χειροπέδες ο 46χρονος

Υπόθεση πλαστογραφίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλιση εγγράφων με ψευδής παραστάσεις και παράνομης απασχόλησης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη 46χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη του 46χρονου έγινε την Κυριακή (24/2) στο πλαίσιο έρευνας των μελών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Κλιμάκιο Πάφου) στο διαμέρισμα του.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του διάφορα έγγραφα που αφορούσαν την εξασφάλιση εργασίας στην ΚΔ που όπως διαφάνηκε δεν ήταν γνήσια.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE