ΠΑΦΟΣ: Ερεύνησαν το διαμέρισμά του - Φόρεσε χειροπέδες ο 46χρονος

ΠΑΦΟΣ: Ερεύνησαν το διαμέρισμά του - Φόρεσε χειροπέδες ο 46χρονος

Υπόθεση πλαστογραφίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλιση εγγράφων με ψευδής παραστάσεις και παράνομης απασχόλησης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη 46χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη του 46χρονου έγινε την Κυριακή (24/2) στο πλαίσιο έρευνας των μελών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Κλιμάκιο Πάφου) στο διαμέρισμα του.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του διάφορα έγγραφα που αφορούσαν την εξασφάλιση εργασίας στην ΚΔ που όπως διαφάνηκε δεν ήταν γνήσια.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.