ΠΑΦΟΣ: Ερεύνησαν το διαμέρισμά του - Φόρεσε χειροπέδες ο 46χρονος

ΠΑΦΟΣ: Ερεύνησαν το διαμέρισμά του - Φόρεσε χειροπέδες ο 46χρονος

Υπόθεση πλαστογραφίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλιση εγγράφων με ψευδής παραστάσεις και παράνομης απασχόλησης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη 46χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη του 46χρονου έγινε την Κυριακή (24/2) στο πλαίσιο έρευνας των μελών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Κλιμάκιο Πάφου) στο διαμέρισμα του.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του διάφορα έγγραφα που αφορούσαν την εξασφάλιση εργασίας στην ΚΔ που όπως διαφάνηκε δεν ήταν γνήσια.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE