LIFESTYLE

Γιώργος ο γιος της Ελένης της πόρνης: «Της είπα να της δίνω εγώ λεφτά… Δεν έφευγε όμως από την πορνεία» ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος ο γιος της Ελένης της πόρνης: «Της είπα να της δίνω εγώ λεφτά… Δεν έφευγε όμως από την πορνεία» ΒΙΝΤΕΟ

Σόκαρε το κυπριακό κοινό η ιστορία του Γιώργου, βιολογικού παιδιού της Ελένης της πόρνης γνωστής και ως «Νιτσού», ο οποίος έφερε για πρώτη φορά την ιστορία του στο φως της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος μίλησε στον δημοσιογράφο του Alpha Κύπρου και στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ», επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το περασμένο Σαββάτο (23/02), για τα όσα πέρασε στη ζωή του και όσα περνάει μέχρι και σήμερα, ιδιαίτερα από την ημέρα που έμαθε πως η βιολογική του μητέρα είναι η γνωστή ιερόδουλη Ελένη.

Σε εκείνο το γνωστό πάρκο, όπου ο Γιώργος συνάντησε για πρώτη φορά την βιολογική του μητέρα υπό την συνοδεία ενός άνδρα, εκμυστηρεύεται την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

«Εδώ πριν 28 χρονιά συνάντησα τη Νίτσα, τη μακαρίτισσα τη μάνα μου. Ήρθε και με συνάντησε με έναν χασικλή, ο νταβατζής της εκείνο τον καιρό… Μαλλί ξανθό, ψηλά τακούνια, χρυσάφια, σκουλαρίκια μεγάλα, βγαλμένα φρύδια, ένα πορτοφόλι γεμάτο λεφτά. Την ρώτησα τι δουλειά έκανε και δεν μου έλεγε.

Με έβλεπαν οι φίλοι μου και με ρώτησαν την επόμενη ημέρα που ξέρεις αυτή την γυναίκα. Μου είπαν ποια είναι η δουλειά της… Μάλωσα μαζί τους, γιατί ήταν η γυναίκα που με γέννησε, μέχρι που με πήγαν κάτω στα πορνεία να την δω.

Γνώρισα τη μάνα που με γέννησε αλλά έχασα τον εαυτό μου… Δεν έπρεπε να μπει στη ζωή μου. Της είπα να φύγει από αυτή την δουλειά… της είπα να της δίνω εγώ λεφτά για να ζήσει. Δεν έφευγε όμως από την πορνεία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το εν λόγω επεισόδιο του Σαββάτου:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top