LIKE ONLINE

Στιγμές τρόμου στον αέρα – Αεροπλάνο κτυπήθηκε από ισχυρούς ανέμους – VIDEO

Στιγμές τρόμου στον αέρα – Αεροπλάνο κτυπήθηκε από ισχυρούς ανέμους – VIDEO

Αεροπλάνο της British Airways πλήγηκε από σφοδρούς ανέμους, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αλλάξει προορισμό.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το   Airbus A320 χωρητικότητας 180 και πλέον επιβατών, κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο του Γιβραλτάρ, όταν ισχυροί άνεμοι δεν το άφησαν να προσγειωθεί.

Το αεροσκάφος, αναγκάστηκε να αναβάλει την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Γιβραλτάρ και κατευθύνθηκε προς Μάλαγα.

Όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αεροσκάφος παρασύρεται από τους σφοδρούς ανέμους και ταλαντεύεται δεξιά και αριστερά.

Ο ντόπιος επιχειρηματίας Ramesh Samtani, 65 ετών, ήταν στην πτήση και δήλωσε σε τοπική ιστοσελίδα ότι το αεροπλάνο ταλαντεύτηκε από αριστερά προς τα δεξιά καθώς προσπάθησε να προσγειωθεί στο Γιβραλτάρ.

«Καθώς πλησίασαμε, δεν μπορούσα να δω κανένα σύννεφο, αλλά η πτήση πήρε μια μικρή βουτιά και ξαφνικά ήταν σαν να ήταν εκτός ελέγχου», συμπλήρωσε.

Επίσης είπε: «Το αεροπλάνο ταλαντευόταν από αριστερά προς τα δεξιά και όλα όσα μπορούσες να ακούσεις ήταν άνθρωποι που φώναζαν και ούρλιαζαν». 

«Ήταν πολύ τρομακτικό και οι άνθρωποι φώναζαν ‘Θεέ μου’», ανέφερε ακόμα.

«Ταξιδεύω από και προς το Γιβραλτάρ τα τελευταία 45 χρόνια και αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω δει κάτι τέτοιο να συμβαίνει», κατέληξε. 

Ένας εκπρόσωπος της British Airways επιβεβαίωσε το περιστατικό αλλά είπε ότι δεν υπήρξε κίνδυνος για την ασφάλεια των επιβατών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αργότερα με λεωφορείο από το ισπανικό αεροδρόμιο της Μάλαγα προς το Γιβραλτάρ.

Δείτε πιο κάτω βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top