ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΣΕΡΙΟΥ: Έτρεχε με 118 χλμ αντί 65 χλμ ο 30χρονος - Δεν παραδέχεται

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΣΕΡΙΟΥ: Έτρεχε με 118 χλμ αντί  65 χλμ ο 30χρονος - Δεν παραδέχεται

Ο δεύτερος κατηγορούμενος για το δυστύχημα που σημειώθηκε στο Τσέρι στις 22/11/2018, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 37χρονου και τον κρίσιμο τραυματισμό της συζύγου του, δεν παραδέχεται καμία από τις τρείς κατηγορίες που του προσάπτονται.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα πρόκειται για 30χρονο από την Βουλγαρία και στις λεπτομέρειες των αδικημάτων αναφέρεται ότι είχε κάνει τροποποιήσεις στο όχημά του και επεξηγείται ότι οδηγούσε το μηχανοκίνητό του όχημα , «η κατάσταση του οποίου και των εξαρτημάτων του ήταν τέτοια ώστε να ενδέχεται να προκαλέσει κίνδυνο σε πρόσωπο εντός του οχήματος ή επ΄ αυτού ή εντός ή επί ετέρου οχήματος ή επί της οδού, δηλαδή με ελαστικά διαστάσεων 235/40/R αντί 224/45/R17».

Πέραν τούτου, κατηγορείται ότι αντί να κινείται με ταχύτητα μέχρι 65 χιλιομέτρων την ώρα στην οδό Τεύκρου Ανθία στο Τσέρι όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, είχε ταχύτητα 118 χλμ. Παραβίασε το όριο, δηλαδή, κατά 53 χλμ. Η υπόθεση του 30χρονου αναμένεται να εκδικαστεί τέλος Μαρτίου. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ο 65χρονος που επιχειρούσε στροφή στα δεξιά και έχει καταδικαστεί την Τρίτη (26/02), με την ποινή φυλάκισης 6 μηνών, στέρηση άδειας οδήγησης 18 μηνών και επιβολή 10 βαθμών ποινής στην άδεια οδήγησης του.

Στον 65χρονο έγινε άμεση φυλάκιση, ενώ ο Δικαστής Χρ. Ρασπόπουλος τόνισε ότι η πράξη του 65χρονου που είχε ως συνέπεια την απώλεια μιας ζωής, η εγγενής σοβαρότητα του αδικήματος και η ανάγκη για αποτροπή επικυριαρχούν στην συγκεκριμένη περίπτωση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top