Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνάντησή τους οι δυο ηγέτες συζήτησαν εις βάθος τις βασικές αρχές της αποκεντρωμένης ομοσπονδίας.
Παράλληλα κατέληξαν σε ηλεκτρική διασύνδεση μεταξύ κατεχομένων και ελεύθερων περιοχών, όπως επίσης και σε συμφωνία για την τηλεφωνία, διασύνδεση της οποίας θα γίνει μέσω κέντρου στην Ευρώπη, κάτι που θα επιτευχθεί με την επιτάχυνση των εργασιών των τεχνικών επιτροπών.
Ακόμη οι δυο ηγέτες αποφάσισαν τον καθαρισμό εννέα ναρκοπεδίων και από τις δυο πλευρές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών, οι Τουρκοκύπριοι θα επιστρέψουν πίνακες Ελληνοκυπρίων καλλιτεχνών ενώ οι Ελληνοκύπριοι θα παραδώσουν αρχεία του ΡΙΚ που αφορούν Τ/κ καλλιτέχνες
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




