ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε 26χρονος

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε 26χρονος

Το άψυχο σώμα 26χρονου εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας 25/2 μέλη της λεγόμενης Αστυνομίας στην Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο πρόκειται για τον Emre Sarıgöz ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο σε πολυσύχναστο δρόμο της κατεχόμενης μας πόλης.

Από τις πρώτες εξετάσεις των κατοχικών αρχών αποκλείστηκε το σενάριο του ατυχήματος ή της εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του διερευνώνται από την ψευδοαστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE