ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε 26χρονος

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε 26χρονος

Το άψυχο σώμα 26χρονου εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας 25/2 μέλη της λεγόμενης Αστυνομίας στην Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο πρόκειται για τον Emre Sarıgöz ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο σε πολυσύχναστο δρόμο της κατεχόμενης μας πόλης.

Από τις πρώτες εξετάσεις των κατοχικών αρχών αποκλείστηκε το σενάριο του ατυχήματος ή της εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του διερευνώνται από την ψευδοαστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE