ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε 26χρονος

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε 26χρονος

Το άψυχο σώμα 26χρονου εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας 25/2 μέλη της λεγόμενης Αστυνομίας στην Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο πρόκειται για τον Emre Sarıgöz ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο σε πολυσύχναστο δρόμο της κατεχόμενης μας πόλης.

Από τις πρώτες εξετάσεις των κατοχικών αρχών αποκλείστηκε το σενάριο του ατυχήματος ή της εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του διερευνώνται από την ψευδοαστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE