ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε 26χρονος

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε 26χρονος

Το άψυχο σώμα 26χρονου εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας 25/2 μέλη της λεγόμενης Αστυνομίας στην Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο πρόκειται για τον Emre Sarıgöz ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο σε πολυσύχναστο δρόμο της κατεχόμενης μας πόλης.

Από τις πρώτες εξετάσεις των κατοχικών αρχών αποκλείστηκε το σενάριο του ατυχήματος ή της εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του διερευνώνται από την ψευδοαστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.