ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε 26χρονος

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε 26χρονος

Το άψυχο σώμα 26χρονου εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας 25/2 μέλη της λεγόμενης Αστυνομίας στην Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο πρόκειται για τον Emre Sarıgöz ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο σε πολυσύχναστο δρόμο της κατεχόμενης μας πόλης.

Από τις πρώτες εξετάσεις των κατοχικών αρχών αποκλείστηκε το σενάριο του ατυχήματος ή της εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του διερευνώνται από την ψευδοαστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE