LIFESTYLE

Power Of Love: Αποχώρησε με αρνητική ψήφο και έκανε τη μεγάλη «κωλοτούμπα»

Power Of Love: Αποχώρησε με αρνητική ψήφο και έκανε τη μεγάλη «κωλοτούμπα»

Με δάκρυα στα μάτια το 20χρονο «παλληκάρι» αποχαιρέτησε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 24/2 στο «σπίτι της αγάπης» αφήνοντας πίσω του φίλους και εχθρούς.

Ο λόγος για τον Αντώνη Χρόνη, που με δύο κίτρινες κάρτες είναι ίσως ο λιγότερο συμπαθής παίκτης του Power Of Love και αποχώρησε από το ριάλιτι παιχνίδι μετά τις αρνητικές ψήφους του κοινού. Μάλιστα δήλωνε πως δεν επιθυμεί να μπει ξανά στο «Power Of Love». Κάτι που φαίνεται πως…ξανασκέφτηκε (κωλοτούμπα) αφού τη δόξα και το χρήμα δεν μίσησε σε κανείς!

Σε ανάρτησή του στο Instagram λοιπόν ο Αντώνης Χρόνης, το ψηλόλιγνο παλληκάρι από το Αίγιο ζητά από τον κόσμο να τον ψηφίσει ώστε να επιστρέψει στο σπίτι.

"Βοηθήστε με να ξαναμπώ στο σπίτι της αγάπης" σημειώνει και φυσικά στην αγκαλιά της αγαπημένης του Ρένιας...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top