ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη τρίτου ατόμου για υπόθεση ξυλοδαρμού 24χρονου στην Ορμήδεια

Σύλληψη τρίτου ατόμου για υπόθεση ξυλοδαρμού 24χρονου στην Ορμήδεια

Τρίτο άτομο, ηλικίας 21 ετών συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 26/2 ως ύποπτος για υπόθεση που διερευνά η Αστυνομία και αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, είσοδο σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, που σημειώθηκε στην Ορμήδεια.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ότι μεταφέρθηκε τραυματισμένος ένας αλλοδαπός ηλικίας 24 χρόνων.
 
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο, όπου ο 24χρονος κατήγγειλε ότι γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Ορμήδεια, εισήλθαν σε αυτή δύο γνωστά του άτομα και ένα τρίτο πρόσωπο που δεν γνωρίζει, τα οποία του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με ξύλα σε διάφορα μέρη του σώματός του.
 
Μετά από εξέταση του 24χρονου από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι έφερε μεταξύ άλλων τραυμάτων κρανιοεγκεφαλική κάκωση και επισκληρίδιο αιμάτωμα.
 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατείται για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται σοβαρή. 

Από τη κατάθεση του 24χρονου και την περιγραφή που έδωσε για τα άτομα που του επιτέθηκαν, η Αστυνομία εξέδωσε διατάγματα σύλληψης των δύο ατόμων και ο 17χρονος συνελήφθη στη Λάρνακα.
 
Ανακρινόμενος ο νεαρός παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση και κατονόμασε ως συνεργό του τον 21χρονο από την Πύλα, ο οποίος συνελήφθη και σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.
 
Το τρίτο άτομο που καταζητούσε από χθες το απόγευμα η Αστυνομία συνελήφθηκε σήμερα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.   
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top