ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΠΡΩΤΗ μάχη θα κρίνει πολλά! Οι ΑΛΛΑΓΕΣ που ετοιμάζει ο Τραμετσάνι και το πλάνο Ιδιακέθ

Η ΠΡΩΤΗ μάχη θα κρίνει πολλά! Οι ΑΛΛΑΓΕΣ που ετοιμάζει ο Τραμετσάνι και το πλάνο Ιδιακέθ

Πρώτη μάχη στους «8» του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο ΓΣΠ, οι οποίοι θέλουν να θέσουν από το πρώτο ματς τα… θεμέλια πρόκρισης.

Το πλάνο του Τραμετσάνι

Με στόχο να πάρει ένα καθαρό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ προετοιμάζει την ομάδα του ο Πάολο Τραμετσάνι. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Βάτερμαν, Ντε Βινσέντι, ο Αρτυματάς λόγω καρτών και ο τιμωρημένος Ενσούε.

Με αυτά τα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ρομό ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουμε τετράδα στην άμυνα με Βούρο και Φακινέτι στα άκρα και Μερκή – Ιωάννου στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο αναμένεται να επιστρέψουν Μοράις και Ζαχίντ με τον Σόουζα να συμπληρώνει την τριάδα.

Στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα είναι ο Τάμαρι με τους Νατέλ, Εφραίμ και Γιάκολις να διεκδικούν την άλλη θέση και τον Μπαλόγκ στην κορυφή.

Το πλάνο του Ιδιακέθ

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΚ στρέφεται στην πρώτη μάχη κυπέλλου στο ΓΣΠ και στόχος είναι να φύγουν από τη Λευκωσία με αποτέλεσμα που να τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβανς στην Αρένα.

Ο Ιδιακέθ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κάσες και Φλοριάν ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι οι Ακοράν και Γκονζάλεθ.

Στα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο και τριάδα στηνμ άμυνα οι Γκαρσία, Καταλά και Τρουγιόλς. Δεξιά ο Ίγκορ και αριστερά ο Χέφελ με τους Λαρένα και Σάστρε στον άξονα.

Στην τριάδα της επίθεσης σίγουρος είναι ο Τρισκόφκσι με τους Γιάννου, Τέτε, Ακίνο και Χεφρέν να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top