ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δίκη «εξπρές» σε νεαρό ραλίστα – Τον έπιασαν Τρίτη και τον καταδίκασαν Τετάρτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δίκη «εξπρές» σε νεαρό ραλίστα – Τον έπιασαν Τρίτη και τον καταδίκασαν Τετάρτη

Άμεση ποινή σε 19χρονο για υπερβολική ταχύτητα.

Στέρηση άδειας οδηγού για τρεις μήνες και χρηματικό πρόστιμο ύψους €500, επέβαλε την Τετάρτη 27/02 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε 19χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης 26/02 να οδηγεί με ταχύτητα υπερδιπλάσια του ανωτάτου επιτρεπόμενου ορίου.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε, γύρω στις 21:50 το βράδυ της Τρίτης 26/02, από μέλη της Τροχαίας Μόρφου, να οδηγεί με ταχύτητα 113 χιλιομέτρων την ώρα, σε σημείο του κύριου δρόμου Τροόδους – Λευκωσίας, όπου το ανώτατο όριο είναι μόλις 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.