ΚΥΠΡΟΣ

Όλοι έτοιμοι για τον αγώνα της χρονιάς

Όλοι έτοιμοι για τον αγώνα της χρονιάς

Η σημερινή διάσκεψη τύπου θα αποτελέσει ένα μεγάλο κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΛ για να προσέλθει στο γήπεδο την Τετάρτη και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη των γαλαζοκιτρίνων στην προσπάθεια για την πρόκριση στην ημιτελική φάση

Ο κ Χριστοφόρου ξέρει καλά πως ολη η χρονιά είναι ένα 90λεπτο , ένας αγώνας στο Αμμόχωστος που θα κρίνει το αποτέλεσμα της χρονιάς. Η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ξέρει καλά πως μια ενδεχομένη πρόκριση επΊ του Ερμή θα σημαίνει πως η ομάδα παίρνει φιλί ζωής μέχρι και τον επόμενο αγώνα που θα είναι η ημιτελική φάση.

Το μεγάλο ερώτημα για τον αγώνα της Τετάρτης είναι ο Σάμπου ο οποίος πραγματικά κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αλλά η ιατρική ομάδα κάνει υπερωρίες και έτσι αυτή την ώρα κανείς δεν ξέρει με απόλυτη σιγουριά αν θα είναι η όχι στην ενδεκάδα της ΑΕΛ.  

Ο κόσμος το μεγάλο όπλο έχει δείξει πως εκεί που τον θέλει η ομάδα δίνει το παρών του μια έτσι και αυτή την φορά όλοι ελπίζουν πως θα γίνει το ίδιο.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top