ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ο διαιτητής στον παίκτη «Σου δείχνω κάρτα γιατί είσαι…»

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ο διαιτητής στον παίκτη «Σου δείχνω κάρτα γιατί είσαι…»

Ο Πανιώνιος «λύγισε» στο 119ο λεπτό καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που υποδείχθηκε πριν από δύο λεπτά (117′) με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι κυανέρυθροι ήταν τρομερά ενοχλημένοι από τις αποφάσεις του διαιτητή Εμμανουήλ Σκουλά, με τον Παναγιώτη Κόρμπο και τον Γιάννη Μανιάτη να ζητούν από τους συμπαίκτες τους να μείνουν μακριά από τη σέντρα και να μη συνεχίσουν για τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Ο Σκουλάς χρέωσε, μάλιστα, με κίτρινη κάρτα τον Γιαγιά Μπανανά σε εκείνο το σημείο και τελικά, για να μη γενικευθεί η ένταση, αναγκάστηκε να σφυρίξει για τελευταία φορά το βράδυ της Τετάρτης (27/2) είκοσι περίπου δευτερόλεπτα νωρίτερα από τη συμπλήρωση δύο λεπτών καθυστερήσεων.

Ο αρχηγός του Πανιώνιου, Παναγιώτης Κόρμπος, επέμεινε στην αντίδρασή του και υποστήριξε ότι ο διαιτητής, Εμμανουήλ Σκουλάς, μίλησε υποτιμητικά για τον ίδιον και τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, τον κάλεσε να βγει και να πει τι ειπώθηκε.

«Παλέψαμε, προσπαθήσαμε, δεν τα κατάφεραμε. Η ψυχολογία ήταν στα ύψη μετά το 2-2, παίζαμε σε δύσκολη έδρα, με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, η πίεση αυξάνεται. Δεν θέλω να πω κάτι γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί.

Γιατί να παίξουμε; Υπάρχει λόγος να παίξουμε; Να παίξω για ποιο λόγο; Η μπάλα χτύπησε στο στήθος του Μανθάτη. Εγώ δεν έχω οικογένεια, δεν έχω παιδιά; Τι σημασία έχει τι χρώμα φανέλα φοράω και ποιο όνομα γράφεται στη φανέλα; Και στο 100′ να γινόταν η φάση, το ίδιο θα έκανα.

Όλος ο κόσμος είδε το ματς, είδαν ότι παλέψαμε όλα τα παιδιά. Όλοι είδαν πώς ήλθε αυτός ο αποκλεισμός κι αν ήταν δίκαιος ή άδικος. Με τους παίκτες και την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν είπαμε κάτι, χαιρετηθήκαμε. Ο καθένας κοιτά το καλό της ομάδας του. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν τη δουλειά τους και κάποιοι άλλοι τη δική τους δουλειά.

Όταν πηγαίνει ο διαιτητής και δείχνει κίτρινη στον Μπανανά και του λέει ότι είσαι ο μοναδικός που δεν έχεις κίτρινη γι αυτό σου δείχνω… Υπάρχει κανένας νόμος που το λέει αυτό; Να πει ο Σκουλάς τι είπε στο ημίχρονο, να βγει να το πει αυτό, γιατί είναι πολύ προσβλητικό για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Να πει ο Σκουλάς, ο τέταρτος και οι βοηθοί τι είπαν. Γύρισα και του είπα, αυτό που λέτε δεν σας τιμά και με μειώνει εμένα. Το άκουσαν κι άλλοι. Περιμένω να δω εάν θα το πουν οι διαιτητές και οι άλλοι. Εγώ θα το μεταφέρω στην ΕΠΟ».

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top