ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατάκα ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ο Φακινέτι: «Αν δεν το πιστεύω καλύτερα να μην πάω Αρένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατάκα ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ο Φακινέτι: «Αν δεν το πιστεύω καλύτερα να μην πάω Αρένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μίκαελ Φακινέτι, με το πέρας του πρώτου προημιτελικού με την ΑΕΚ, μίλησε στα ΜΜΕ στη μεικτή ζώνη του ΓΣΠ.

Αρχικά ανέφερε «Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Ο αντίπαλος έκανε 1-2 ευκαιρίες και σκόραρε ένα γκολ. Για μένα είναι κακό αποτέλεσμα γιατί ήρθαμε 1-1. Θα πρέπει τώρα να παίξουμε εκτός έδρας. Έχουμε όμως αυτοπεποίθηση, να πάμε στη Λάρνακα και να κερδίσουμε, αυτό είναι το σημαντικό. Είχαμε τη κατοχή αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Σχετικά με την αναφορά του προπονητή, Πάολο Τραμεντζάνι, στη δημοσιογραφική τόνισε πως είναι χαρούμενος με την απόδοση του επισήμανε «Όταν παίζεις το πρώτο σου παιχνίδι, πρέπει να δεις πως παίζουν και οι συμπαίκτες σου. Ήξερα τι να κάνω και ξέρω γιατί με έφερε ο Τραμεντζάνι εδώ. Μου δίνει αυτοπεποίθηση αυτό».

Για τη ρεβάνς, εάν πιστεύει ότι μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να προκριθεί, τόνισε «Αν δεν το πιστεύω καλύτερα να μην πάω καθολου».

Ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του από το Κυπριακό πρωτάθλημα είπε «Υπάρχουν 3-4 πολύ καλές ομάδες. Υπάρχουν και καλοί ποδοσφαιριστές από άλλες χώρες. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θέλω και εγώ να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω εδώ. Θέλω να πετύχω τους στόχους μου εδώ αλλά και τους στόχους της νέας μου ομάδας».

Για τους προσωπικούς του στόχους παρατήρησε «Να παίζω όσο περισσότερο μπορώ. Να δουλεύω για να βοηθώ τον προπονητή μου και την ομάδα μου. Ότι άλλο είναι να γίνει θα το δούμε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top