ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 63χρονο κυνηγό - Σωρεία αδικημάτων

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες  σε 63χρονο κυνηγό - Σωρεία αδικημάτων

Στην σύλληψη 63χρονου Ε/κ προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, μεταφορά δόκου, κυνήγι σε περιοχή κλειστή κυνηγιού και κυνήγι χωρίς άδεια κυνηγίου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 63χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο ελέγχου από μέλη της υπηρεσίας Θήρας σε αγροτική περιοχή στην  Τσάδα να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή χωρίς να είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν δόκο και φυσίγγια .

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στην συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΡΠΑ) 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE