ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 63χρονο κυνηγό - Σωρεία αδικημάτων

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες  σε 63χρονο κυνηγό - Σωρεία αδικημάτων

Στην σύλληψη 63χρονου Ε/κ προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, μεταφορά δόκου, κυνήγι σε περιοχή κλειστή κυνηγιού και κυνήγι χωρίς άδεια κυνηγίου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 63χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο ελέγχου από μέλη της υπηρεσίας Θήρας σε αγροτική περιοχή στην  Τσάδα να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή χωρίς να είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν δόκο και φυσίγγια .

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στην συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΡΠΑ) 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE