ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 63χρονο κυνηγό - Σωρεία αδικημάτων

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες  σε 63χρονο κυνηγό - Σωρεία αδικημάτων

Στην σύλληψη 63χρονου Ε/κ προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, μεταφορά δόκου, κυνήγι σε περιοχή κλειστή κυνηγιού και κυνήγι χωρίς άδεια κυνηγίου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 63χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο ελέγχου από μέλη της υπηρεσίας Θήρας σε αγροτική περιοχή στην  Τσάδα να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή χωρίς να είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν δόκο και φυσίγγια .

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στην συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΡΠΑ) 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE