ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 63χρονο κυνηγό - Σωρεία αδικημάτων

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες  σε 63χρονο κυνηγό - Σωρεία αδικημάτων

Στην σύλληψη 63χρονου Ε/κ προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, μεταφορά δόκου, κυνήγι σε περιοχή κλειστή κυνηγιού και κυνήγι χωρίς άδεια κυνηγίου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 63χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο ελέγχου από μέλη της υπηρεσίας Θήρας σε αγροτική περιοχή στην  Τσάδα να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή χωρίς να είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν δόκο και φυσίγγια .

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στην συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΡΠΑ) 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE