Παρακάτω ελπίζουν να… «ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ»!

Παρακάτω ελπίζουν να… «ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ»!

Άνοιξε λογαριασμό ο καινούργιος σέντερ φορ της ΑΕΛ, Ιβάν Σρανζ. Σημείωσε το πρώτο τέρμα, της δεύτερης νίκης επί του Ερμή στο Κύπελλο. 

Έστω κι αν το «παστέλλωσε» ο Σλοβάκος, σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με προπόνηση, λογικά θα τον βοηθήσει ψυχολογικά… 

Στην ΑΕΛ ελπίζουν ότι ο Σρανζ θα ξεκινήσει να… «βγάζει πιστόλια» στα παιχνίδια πρωταθλήματος. 

Η ομάδα χρειάζεται τα γκολ των κεντρικών επιθετικών. Τους πρώτους τρεις μήνες της σεζόν, έβαζε συνεχώς γκολ ο Χουράδο, αλλά τελευταίως σίγησε κι αυτός στον θεσμό του πρωταθλήματος. 

Ο Μυτίδης έβαλε κάμποσα τέρματα στο κύπελλο, αλλά ακόμα στο πρωτάθλημα δεν «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE