Παρακάτω ελπίζουν να… «ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ»!

Παρακάτω ελπίζουν να… «ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ»!

Άνοιξε λογαριασμό ο καινούργιος σέντερ φορ της ΑΕΛ, Ιβάν Σρανζ. Σημείωσε το πρώτο τέρμα, της δεύτερης νίκης επί του Ερμή στο Κύπελλο. 

Έστω κι αν το «παστέλλωσε» ο Σλοβάκος, σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με προπόνηση, λογικά θα τον βοηθήσει ψυχολογικά… 

Στην ΑΕΛ ελπίζουν ότι ο Σρανζ θα ξεκινήσει να… «βγάζει πιστόλια» στα παιχνίδια πρωταθλήματος. 

Η ομάδα χρειάζεται τα γκολ των κεντρικών επιθετικών. Τους πρώτους τρεις μήνες της σεζόν, έβαζε συνεχώς γκολ ο Χουράδο, αλλά τελευταίως σίγησε κι αυτός στον θεσμό του πρωταθλήματος. 

Ο Μυτίδης έβαλε κάμποσα τέρματα στο κύπελλο, αλλά ακόμα στο πρωτάθλημα δεν «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE