Παρακάτω ελπίζουν να… «ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ»!

Παρακάτω ελπίζουν να… «ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ»!

Άνοιξε λογαριασμό ο καινούργιος σέντερ φορ της ΑΕΛ, Ιβάν Σρανζ. Σημείωσε το πρώτο τέρμα, της δεύτερης νίκης επί του Ερμή στο Κύπελλο. 

Έστω κι αν το «παστέλλωσε» ο Σλοβάκος, σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με προπόνηση, λογικά θα τον βοηθήσει ψυχολογικά… 

Στην ΑΕΛ ελπίζουν ότι ο Σρανζ θα ξεκινήσει να… «βγάζει πιστόλια» στα παιχνίδια πρωταθλήματος. 

Η ομάδα χρειάζεται τα γκολ των κεντρικών επιθετικών. Τους πρώτους τρεις μήνες της σεζόν, έβαζε συνεχώς γκολ ο Χουράδο, αλλά τελευταίως σίγησε κι αυτός στον θεσμό του πρωταθλήματος. 

Ο Μυτίδης έβαλε κάμποσα τέρματα στο κύπελλο, αλλά ακόμα στο πρωτάθλημα δεν «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE