Θεοχάρους: «Μπορούν οι Ε/κ να αγοράζουν οχήματα από τα κατεχόμενα και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές;»

Θεοχάρους: «Μπορούν οι Ε/κ να αγοράζουν οχήματα από τα κατεχόμενα και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές;»

Η Ελένη Θεοχάρους, Πρόεδρος της Αλληλεγγύης και υποψήφια για τις Ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ σχολιάζει με μια καυστική της ανάρτηση τα ΜΟΕ που ανακοινώθηκαν στη τελευταία συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

«Μπορούν οι Ε/Κ να αγοράζουν οχήματα στην "ΤΔΒΚ", να τα εγγράφουν εκεί και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές ως οι Τ/Κ; Η ρητορική του πατριωτισμού δεν είναι απάντηση, άλλωστε κτίζουμε ΜΟΕ», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η υποψήφια Ευρωβουλευτής, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτηση της με μια φωτογραφία αυτοκινήτου με αριθμούς εγγραφής των κατεχομένων.

Η ανάρτηση της κα. Θεοχάρους ήρθε λίγες ώρες μετά των ΜΟΕ που συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί και τα μέτρα που αποφασίστηκαν σχετικά με τηλεφωνία και ηλεκτρισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.