Θεοχάρους: «Μπορούν οι Ε/κ να αγοράζουν οχήματα από τα κατεχόμενα και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές;»

Θεοχάρους: «Μπορούν οι Ε/κ να αγοράζουν οχήματα από τα κατεχόμενα και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές;»

Η Ελένη Θεοχάρους, Πρόεδρος της Αλληλεγγύης και υποψήφια για τις Ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ σχολιάζει με μια καυστική της ανάρτηση τα ΜΟΕ που ανακοινώθηκαν στη τελευταία συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

«Μπορούν οι Ε/Κ να αγοράζουν οχήματα στην "ΤΔΒΚ", να τα εγγράφουν εκεί και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές ως οι Τ/Κ; Η ρητορική του πατριωτισμού δεν είναι απάντηση, άλλωστε κτίζουμε ΜΟΕ», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η υποψήφια Ευρωβουλευτής, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτηση της με μια φωτογραφία αυτοκινήτου με αριθμούς εγγραφής των κατεχομένων.

Η ανάρτηση της κα. Θεοχάρους ήρθε λίγες ώρες μετά των ΜΟΕ που συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί και τα μέτρα που αποφασίστηκαν σχετικά με τηλεφωνία και ηλεκτρισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.