Θεοχάρους: «Μπορούν οι Ε/κ να αγοράζουν οχήματα από τα κατεχόμενα και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές;»

Θεοχάρους: «Μπορούν οι Ε/κ να αγοράζουν οχήματα από τα κατεχόμενα και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές;»

Η Ελένη Θεοχάρους, Πρόεδρος της Αλληλεγγύης και υποψήφια για τις Ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ σχολιάζει με μια καυστική της ανάρτηση τα ΜΟΕ που ανακοινώθηκαν στη τελευταία συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

«Μπορούν οι Ε/Κ να αγοράζουν οχήματα στην "ΤΔΒΚ", να τα εγγράφουν εκεί και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές ως οι Τ/Κ; Η ρητορική του πατριωτισμού δεν είναι απάντηση, άλλωστε κτίζουμε ΜΟΕ», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η υποψήφια Ευρωβουλευτής, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτηση της με μια φωτογραφία αυτοκινήτου με αριθμούς εγγραφής των κατεχομένων.

Η ανάρτηση της κα. Θεοχάρους ήρθε λίγες ώρες μετά των ΜΟΕ που συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί και τα μέτρα που αποφασίστηκαν σχετικά με τηλεφωνία και ηλεκτρισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.