Θεοχάρους: «Μπορούν οι Ε/κ να αγοράζουν οχήματα από τα κατεχόμενα και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές;»

Θεοχάρους: «Μπορούν οι Ε/κ να αγοράζουν οχήματα από τα κατεχόμενα και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές;»

Η Ελένη Θεοχάρους, Πρόεδρος της Αλληλεγγύης και υποψήφια για τις Ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ σχολιάζει με μια καυστική της ανάρτηση τα ΜΟΕ που ανακοινώθηκαν στη τελευταία συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

«Μπορούν οι Ε/Κ να αγοράζουν οχήματα στην "ΤΔΒΚ", να τα εγγράφουν εκεί και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές ως οι Τ/Κ; Η ρητορική του πατριωτισμού δεν είναι απάντηση, άλλωστε κτίζουμε ΜΟΕ», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η υποψήφια Ευρωβουλευτής, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτηση της με μια φωτογραφία αυτοκινήτου με αριθμούς εγγραφής των κατεχομένων.

Η ανάρτηση της κα. Θεοχάρους ήρθε λίγες ώρες μετά των ΜΟΕ που συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί και τα μέτρα που αποφασίστηκαν σχετικά με τηλεφωνία και ηλεκτρισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE