Θεοχάρους: «Μπορούν οι Ε/κ να αγοράζουν οχήματα από τα κατεχόμενα και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές;»

Θεοχάρους: «Μπορούν οι Ε/κ να αγοράζουν οχήματα από τα κατεχόμενα και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές;»

Η Ελένη Θεοχάρους, Πρόεδρος της Αλληλεγγύης και υποψήφια για τις Ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ σχολιάζει με μια καυστική της ανάρτηση τα ΜΟΕ που ανακοινώθηκαν στη τελευταία συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

«Μπορούν οι Ε/Κ να αγοράζουν οχήματα στην "ΤΔΒΚ", να τα εγγράφουν εκεί και να κυκλοφορούν στις ελεύθερες περιοχές ως οι Τ/Κ; Η ρητορική του πατριωτισμού δεν είναι απάντηση, άλλωστε κτίζουμε ΜΟΕ», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η υποψήφια Ευρωβουλευτής, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτηση της με μια φωτογραφία αυτοκινήτου με αριθμούς εγγραφής των κατεχομένων.

Η ανάρτηση της κα. Θεοχάρους ήρθε λίγες ώρες μετά των ΜΟΕ που συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί και τα μέτρα που αποφασίστηκαν σχετικά με τηλεφωνία και ηλεκτρισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE