ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ένας τελικά ο βιασμός σύμφωνα με την 21χρονη -«Αρνήθηκα επίσημη δέσμευση» υποστηρίζει ο 24χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ένας τελικά ο βιασμός σύμφωνα με την 21χρονη -«Αρνήθηκα επίσημη δέσμευση» υποστηρίζει ο 24χρονος

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτηση σε βάρος 24χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού, ενέκρινε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας το πρωί της Πέμπτης (28/02).

Ο 24χρονος είχε καταγγελθεί από την 21χρονη σύντροφό του ότι την βίασε σε δυο περιπτώσεις τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 2 και 21 του μηνός.

Αν και η διαδικασία το πρωί της Πέμπτης (28/02) ήταν κεκλεισμένων των θυρών, εντούτοις –όπως πληροφορούμαστε – η κοπέλα άλλαξε την αρχική της εκδοχή και πλέον κάνει λόγο για ένα περιστατικό βιασμού.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι η καταγγελία σε βάρος του έγινε μετά την άρνησή του να δεσμευτεί επισήμως με την 21χρονη.

Την υπόθεση, ωστόσο, καλούνται να διαλευκάνουν τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας...

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE