ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα «ζαριά» τελικών, το μεγάλο παιχνίδι και το ντέρμπι της Αμμοχώστου

Νέα «ζαριά» τελικών, το μεγάλο παιχνίδι και το ντέρμπι της Αμμοχώστου

Νέο «καυτό» ραντεβού μεταξύ Green Air Παφιακού – ΑΠΟΕΛ θα έχουμε την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019 στις 20:00 στο «Αφροδίτη» με στόχο τι άλλο την πρόκριση στους τελικούς των πλέϊ-οφς.

Οι δυο ομάδες συνεχίζουν πλέον από την ίδια αφετηρία αφού μετά τις δυο σερί νίκες του ΑΠΟΕΛ εκμηδενίστηκε το προβάδισμα 2-0 που απέκτησε ο Green Air Παφιακός στην κανονική διάρκεια. Οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και το προβάδισμα 3-2.

Ο Green Air Παφιακός μπαίνει με νέα δεδομένα στο ντέρμπι αφού θα καθοδηγείται πλέον από τον πολύπειρο Αντώνη Κωνσταντίνου που μετά από ένα διάλειμμα επέστρεψε στους πάγκους. Στόχος η αλλαγή της ψυχολογίας και το προβάδισμα. Το ΑΠΟΕΛ πάει στην Πάφο με ανεβασμένο ηθικό με στόχο άλλο ένα break.

Μεγάλο ματς
Μεγάλο ματς θα γίνει στην αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος» του Λυκείου Λατσιών μεταξύ Εθνικού Λατσιών – ΑΕ Καραβά. Οι δυο ομάδες θα δώσουν την Παρασκευή στις 20:00 το δεύτερο τους παιχνίδι με στόχο τη σωτηρία. Η ομάδα του Δημήτρη Παμπακά εκτός από την έδρα διαθέτει και το ψυχολογικό ντοπάρισμα από τη νίκη στη Λεμεσό (2-3) και το προβάδισμα στις νίκες με 2-1.

Τα πάντα στο ζευγάρι αυτό είναι ρευστά και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Εθνικός με την έλευση Μοσκέρα ενδυναμώθηκε, ενώ η ΑΕ Καραβά είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

Τέλος ή παράταση
Είτε τελειώνουν είτε συνεχίζουν τα Βαρωσιώτικα ντέρμπι. Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση θα τα πουν για τρίτη φορά για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης. Σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα της ρέγκιουλαρ σίζον η Νέα Σαλαμίνα προηγείται με 3-1 στις νίκες και εφόσον την Παρασκευή στις 20:00 στο «Σπύρος Κυπριανού» κερδίσει τελειώνει την υπόθεση πεντάδα.

Εάν η Ανόρθωση όμως κάνει μπρέικ (σ.σ. θα είναι το δεύτερο) τότε μειώνει σε 2-3 νίκες και έχουμε συνέχεια. Οι δυο ομάδες δίνουν σε αυτούς τους αγώνες χρόνο στους έφηβους πετοσφαιριστές που αποκτούν εμπειρίες.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top