ΔΙΕΘΝΗ

Tίτλος νούμερο 21 για τον Μουρίνιο

Tίτλος νούμερο 21 για τον Μουρίνιο

Το Λιγκ Καπ Αγγλίας που κατέκτησε ο Ζοσέ Μουρίνιο με την Τσέλσι, μπορεί να ήταν ο μικρότερος τίτλος από αυτούς που διεκδικούν φέτος οι «μπλε», αλλά ο Πορτογάλος τον χάρηκε δεόντως.

Σαν μικρό παιδί και σαν να ήταν ο πρώτος! Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; «Είχα δύο και πλέον χρόνια να κατακτήσω κάποιον τίτλο και μου φάνηκαν σαν να ήταν 20» δήλωσε μετά τον τελικό του Γουέμπλεϊ ο «Special One».

Το τελευταίο τρόπαιο που κατέκτησε ήταν το Σούπερ Καπ Ισπανίας με την Ρεάλ Μαδρίτης σε βάρος της Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της σεζόν 2012-13. Από τότε πέρασαν 914(!) μέρες και ήταν πολλές για το βεληνεκές του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων ότι είναι «εθισμένος» στους τίτλους. Οι οποίοι από χθες είναι 21. Black Jack δηλαδη Με Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης. Και είναι ακόμη 52 ετών!

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top