Tίτλος νούμερο 21 για τον Μουρίνιο

Tίτλος νούμερο 21 για τον Μουρίνιο

Το Λιγκ Καπ Αγγλίας που κατέκτησε ο Ζοσέ Μουρίνιο με την Τσέλσι, μπορεί να ήταν ο μικρότερος τίτλος από αυτούς που διεκδικούν φέτος οι «μπλε», αλλά ο Πορτογάλος τον χάρηκε δεόντως.

Σαν μικρό παιδί και σαν να ήταν ο πρώτος! Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; «Είχα δύο και πλέον χρόνια να κατακτήσω κάποιον τίτλο και μου φάνηκαν σαν να ήταν 20» δήλωσε μετά τον τελικό του Γουέμπλεϊ ο «Special One».

Το τελευταίο τρόπαιο που κατέκτησε ήταν το Σούπερ Καπ Ισπανίας με την Ρεάλ Μαδρίτης σε βάρος της Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της σεζόν 2012-13. Από τότε πέρασαν 914(!) μέρες και ήταν πολλές για το βεληνεκές του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων ότι είναι «εθισμένος» στους τίτλους. Οι οποίοι από χθες είναι 21. Black Jack δηλαδη Με Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης. Και είναι ακόμη 52 ετών!

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE