ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σπαζοκεφαλιές» Κέρκεζ για τον άξονα στην «Αρένα» – Οι επιλογές και… σενάριο για κίνηση-ματ

«Σπαζοκεφαλιές» Κέρκεζ για τον άξονα στην «Αρένα» – Οι επιλογές και… σενάριο για κίνηση-ματ

Εκτός από το ότι η ΑΕΛ δεν πήρε ούτε ένα βαθμό απέναντι στην Ομόνοια στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, αφού ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια από τους «πράσινους» στο ΓΣΠ με 2-0, η Λεμεσιανή ομάδα μέτρησε και τρεις απώλειες βασικών της παικτών ενόψει της πρεμιέρας των πλέι-οφ.

Συγκεκριμένα, από το Σαββατιάτικο (02/03, 17:00) κομβικό για την 3η θέση ντέρμπι στην «Αρένα» απέναντι στην ΑΕΚ, θα απουσιάσουν οι Ζντραβόφσκι, Λεάντρο Σίλβα και Αντάμοβιτς, οι οποίοι «κιτρινίστηκαν» στο ματς με την Ομόνοια και από τη στιγμή που ήταν στο όριο, θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής και ύστερα οι κάρτες τους θα μηδενιστούν.

Ο πρώτος συμπλήρωσε οκτώ κίτρινες, ο δεύτερος τρεις και ο τρίτος έξι, γεγονός που δημιούργησε μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος αναμενόταν να δώσει και στους τρεις φανέλα βασικού απέναντι στην ΑΕΚ.

Πλέον, είναι υποχρεωμένος να ποντάρει σε άλλους παίκτες για την τριάδα της μεσαίας γραμμής, όμως το θετικό είναι ότι υπάρχουν λύσεις στο ρόστερ για να καλυφθούν τα κενά.

Εκτός απροόπτου, ο Βόσνιος τεχνικός θα επιλέξει ως δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Ιρένε Φιντέλις και Γιον Γκαστανιάγα, ενώ πιο μπροστά έχοντας δημιουργικό ρόλο, αναμένεται να αγωνιστεί ο Αγκάνοβιτς. Υποψήφιος είναι φυσικά και ο… «ξεχασμένος» Ντα Σίλβα, έαν έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Βέβαια, δεν αποκλείουμε και το ενδεχόμενο της έκπληξης για την τριάδα της μεσαίας γραμμής, αφού ίσως ο Κέρκεζ να κρύβει κάποιο άσσο στο μανίκι…

Πάντως, είναι δεδομένο πως πρόκειται για τρεις μεγάλες απώλειες, όμως αυτή η αρνητική εξέλιξη ίσως έχει και τα θετικά της, αφού δίνει το κίνητρο στους αντικαταστάτες τους να τα δώσουν όλα απέναντι στην ΑΕΚ, για να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν περισσότερης προσοχής στη συνέχεια του «μαραθωνίου»…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top