Οι αστρονομικές ρήτρες των παικτών της Μπαρτσελόνα προκαλούν… ΖΑΛΗ!

Οι αστρονομικές ρήτρες των παικτών της Μπαρτσελόνα προκαλούν… ΖΑΛΗ!

Ζάλη προκαλούν τα νούμερα στις ρήτρες των παικτών της Μπαρτσελόνα, με τον Λιονέλ Μέσι φυσικά να βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Ζόρντι Άλμπα είναι ο τελευταίος παίκτης της Μπαρτσελόνα που ανανέωσε το συμβόλαιό του, με τη νέα ρήτρα του να ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Η ρήτρα του Άλμπα είναι η δεύτερη σε ύψος στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα, στην οποία ο Μέσι βρίσκεται φυσικά στην κορυφή.

Ο Αργεντινός άσος έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ με 500 εκατομμύρια ακολουθούν οι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ουμτιτί, Πικέ και Σέρτζι Ρομπέρτο.

Αναλυτικά οι ρήτρες των παικτών της ενδεκάδας της Μπάρτσα:

Μέσι 700 εκατ. ευρώ

Πικέ 500 εκατ. ευρώ

Σέρτζι Ρομπέρτο 500 εκατ. ευρώ

Ουμτιτί 500 εκατ. ευρώ

Ζόρντι Άλμπα 500 εκατ. ευρώ

Μπουσκέτς 500 εκατ. ευρώ

Κουτίνιο 400 εκατ. ευρώ

Ντεμπελέ 400 εκατ. ευρώ

Σουάρες 200 εκατ. ευρώ

Τερ Στέγκεν 180 εκατ. ευρώ

Ράκιτιτς 125 εκατ. ευρώ

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.