ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκινεί ο 6χρονος Άντης – Δεν πήρε δώρα στα γενέθλια του, για να δώσει κάτι καλύτερο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκινεί ο 6χρονος Άντης – Δεν πήρε δώρα στα γενέθλια του, για να δώσει κάτι καλύτερο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί να είναι μόλις έξι χρόνων, όμως η μεγαλοψυχία του δεν μπορεί να μετρηθεί.

Ο λόγος για τον εξάχρονο Άντη Χατζηαδάμο ο οποίος πρόσφατα είχε γενέθλια, όπου έγινε έξι χρόνων!

Ο μικρούλης Άντης, αντί να πάρει δώρα για τα γενέθλιά του, ζήτησε εισφορές για να καλύψει ανάγκες για τα παιδάκια στο κέντρο Φιλοξενίας Κοφίνου.

Έτσι αφού μάζεψε τις εισφορές, ο 6χρονος Άντης με την οικογένειά του, μετέβησαν στο κέντρο Φιλοξενίας Κοφίνου το Σάββατο 03/02 για να παραδώσει τις εισφορές και χρηματικό ποσό για να αγοραστούν παιδικές τροφές και είδη προσωπικής υγιεινής για τα βρέφη!

Ένα παράδειγμα που θα έπρεπε να γίνει κανόνας στη ζωή μας, για να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας.

Το κέντρο Φιλοξενίας Κοφίνου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Το αγοράκι που βλέπετε στη φωτογραφία μαζί με την οικογένεια του, ονομάζεται Άντης Χατζηαδάμος και πρόσφατα είχε γενέθλια. Έκλεισε μόλις έξι χρονών και αντί για δώρα, δέχτηκε εισφορές για να καλύψει ανάγκες για τα παιδάκια στο κέντρο Φιλοξενίας Κοφίνου. Σήμερα μας επισκέφτηκε με την οικογένεια του για να παραδώσει τις εισφορές και χρηματικό ποσό για να αγοραστούν παιδικές τροφές και είδη προσωπικής υγιεινής για τα βρέφη. Η συγκίνηση όλων μας ήταν απερίγραπτη! Συγχαρητήρια Σέργη Χατζηαδάμο και Χριστιάνα Παναγιώτου που ενθαρρύνετε τα παιδιά σας από τόσο μικρή ηλικία να προσφέρουν στο συνάνθρωπο τους με αγάπη και ανιδιοτέλεια! Ευχαριστούμε Άντη μας που δέχτηκες να στερηθείς τα δώρα των γενεθλίων σου για να βοηθήσεις άλλα παιδάκια. Μας έφτιαξες τη μέρα και μας έδωσες παράδειγμα για μια ολόκληρη ζωή! Να είσαι πάντα καλά!»

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top