ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται ο 29χρονος Νίκος για διάρρηξη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται ο 29χρονος Νίκος για διάρρηξη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητούμενο πρόσωπο.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Νίκο Θεοδωρόπουλο, 29 ετών, από την επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, νυκτερινής διάρρηξης κατοικίας, διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ ημερομηνιών 31/1-22/2/2019, στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 29χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.72 μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά και γενειάδα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλ. 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.