ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται ο 29χρονος Νίκος για διάρρηξη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται ο 29χρονος Νίκος για διάρρηξη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητούμενο πρόσωπο.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Νίκο Θεοδωρόπουλο, 29 ετών, από την επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, νυκτερινής διάρρηξης κατοικίας, διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ ημερομηνιών 31/1-22/2/2019, στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 29χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.72 μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά και γενειάδα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλ. 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE