ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 27χρονος για διάρρηξη γραφείων και καντίνας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 27χρονος για διάρρηξη γραφείων και καντίνας

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησαν την Κυριακή 03/03 μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων υποστατικών και κλοπής.

Η μία διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 17 και 18 Ιανουαρίου, 2017, σε καντίνα εταιρείας στην περιοχή Γερμασόγειας, χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε από το υποστατικό.

Η δεύτερη διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 23 και 24 Φεβρουαρίου, 2017, σε γραφεία κτιρίου στην περιοχή Μουτταγιάκας, από όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ στο υποστατικό προκλήθηκαν κακόβουλα ζημιές, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 250 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, προέκυψε πρόσφατα μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 10.00 πριν το μεσημέρι της Κυριακής 03/03, βάση Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top