ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΕΚΑΝΕ ξανά στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Αλκή με ΕΜΦΑΤΙΚΟ τρόπο!

Το ΕΚΑΝΕ ξανά στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Αλκή με ΕΜΦΑΤΙΚΟ τρόπο!

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Πάφο και Αλκή (3/3) ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Κώστα Σακκά να κερδίζει με 0-3. Το 0-1 με αυτογκόλ του Ζίβουλιτς (28′), το 0-2 ο Φλόρες (42′) ενώ το τρίτο γκολ πέτυχε ο Σταύρου στο 65′ από το σημείο του πέναλτι. Με δέκα ολοκλήρωσε τον αγώνα η Πάφος μετά από απευθείας κόκκινη του Μολ στο 88′.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβληθούν στις τέσσερις γραμμές. Το πρώτο σουτ έγινε στο 8′ και ήταν για την Πάφο με τον Ζάντερ. Στη συνέχεια βλέπαμε αρκετά λάθη, και οι δύο μονομάχοι ενώ προσπαθούσαν να κτίσουν επίθεση από τον χώρο άμυνας τους, ωστόσο δεν τα κατάφερναν.

Η κατοχή ήταν εναλλασσόμενη όμως ήρθε ο Κάρλος από πλευράς των φιλοξενούμενων με μια όμορφη ατομική ενέργεια να πλασάρει τον Μολ και να τον αναγκάσει σε μια δύσκολη επέμβαση. Στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο σώμα του Ζίβουλιτς και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.

Το γκολ λειτούργησε θετικά για την ομάδα του Σακκά, η ομάδα της Πάφου δεν κατόρθωσε να αντιδράσει και στο 33′ η ομάδα της Λάρνακας άγγιξε το 0-2 μετά από κεφαλιά του Φλόρες. Όμως ότι δεν κατάφερε σε εκείνη την φάση το πέτυχε στο 42′ όπου με κεφαλιά κέρδισε τον Μολ με τον κίπερ των γηπεδούχων να μαζεύει την μπάλα για δεύτερη φορά από το πλεκτό του. Σοβαρό προβάδισμα πλέον για την Αλκή.

Οι φιλοξενούμενοι στο 44′ έχασε μεγάλη φάση για να κάνει το 0-3 με τον Ακόστα να φεύγει απέναντι από την εστία της Πάφου όμως το δυνατό του πλασέ κατέληξε έξω.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι και η Αλκή πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές από πλευράς των γηπεδούχων καθώς έμειναν στα αποδυτήρια οι Ζίβουλιτς και Ιμπραχίμ, ενώ εντός πέρασαν οι Ζαχαρίου και Φιλιώτης. Με αυτή την κίνηση ο Κόπιτς θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του όμως δεν πέτυχε κάτι τέτοιο.

Και αυτό γιατί δεν είχαμε ευκαιρίες από πλευράς Πάφου, η Αλκή κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα και αμυνόταν με αποτελεσματικό τρόπο.

Η φάση που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων έγινε στο 65′ όταν ο Σιρόκ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Σπόλιαριτς με τον Σταύρου να νικά τον Μολ από τα έντεκα βήματα και να διαμορφώνει το τελικό 0-3. Να σημειώσουμε πως στο 61′ ο Μπάγκαρτ έγινε αναγκαστική αλλαγή και μέσα πέρασε ο Πολίτσι.

Τα λεπτά κυλούσαν, τίποτα δεν άλλαξε και στο 88′ η Πάφος έμεινε με παίκτη λιγότερο ελέω απευθείας αποβολής του Μολ. Ο Μπελαμεϊρί έφυγε πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων, απέφυγε τον κίπερ της Πάφου και αυτός τον ανέτρεψε με αποτέλεσμα να φύγει για τα αποδυτήρια. Ο Φόλμπρεχτ πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια αφού οι Παφίτες ολοκλήρωσαν τις αλλαγές τους. Να τονίσουμε πως η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Στο 90+5′ η Πάφος είχε δοκάρι με τον Ράκελς και έτσι δεν κατάφερε να σκοράρει το γκολ της τιμής.

Το τελικό σφύριγμα του Βασίλη Δημητρίου βρήκε την Αλκή να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (με 0-3) ενώ από την άλλη η Πάφος δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στους αγώνες κατάταξης και απογοήτευσε τους φίλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο με την εμφάνιση της.

Πάφος: Μολ, Καρώ, Zάντερ, Φόλπρεχτ, Μπάνγκαρτ (62′ Πολίτσι), Ζίβουλιτς (46′ Ζαχαρίου), Σιρόκ, Λουλίνια, Ιμπραΐμ (46′ Φιλιώτης), Ανγκούλο, Ράκελς

Αλκή: Πάρντο, Χριστοφή, Τραΐτσέφσκι, Κυπριανού, Ακόστα (89′ Χαραλάμπους), Στάροκιν, Φλόρες, Σπόλιαριτς, Μπελαμεϊρί, Σταύρου, Κάρλος (79′ Μπανταρά)

Κίτρινες: Ζίβουλιτς, Ζαχαρίου, Καρώ / Τραΐτσέφσκι

Κόκκινες: Μολ / –

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top