LIFESTYLE

Αποκαλύψεις - φωτιά για κύκλωμα πορνείας σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο της Ελλάδας

Αποκαλύψεις - φωτιά για κύκλωμα πορνείας σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο της Ελλάδας

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σκάσει – βόμβα από το αστυνομικό δελτίο της Ελλάδας, για τα έργα και τις ημέρες πασίγνωστου νυχτερινού κέντρου που φιλοξενεί λαϊκό βάρδο από τη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές που επικαλείται το Gossip-tv.gr οι αστυνομικές αρχές έχουν «δέσει» την υπόθεση η οποία αφορά στο εμπόριο λευκής σαρκός εντός του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι κάποιες από τις κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα κυκλώματος πορνείας το οποίο τις προωθεί σε συγκεκριμένους πελάτες με βαριά πορτοφόλια εντός του καταστήματος.

Ωθούνται δηλαδή στην πορνεία κοπέλες παρά τη θέλησή τους, προκειμένου η ιδιοκτησία να κάνει μεγάλους τζίρους με συγκεκριμένα πορτοφόλια που πηγαίνουν στο νυχτερινό κέντρο επί τούτου…

Η δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης υπόθεσης αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, αφού εκτίθενται και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος αλλά και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Μιλάμε βεβαίως για βαριά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης.

Αλλά όπως μαθαίνουμε οι διωκτικές αρχές είναι αποφασισμένες να μην κάνουν πίσω και να προχωρήσουν βάζοντας το μαχαίρι στο κόκαλο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top