Παραμένουν αμφίβολοι Κάλβο και Αβραάμ

Παραμένουν αμφίβολοι Κάλβο και Αβραάμ

Η Ανόρθωση συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Κάλβο και Αβραάμ προπονήθηκαν και σήμερα ατομικά και παραμένουν αμφίβολοι για το ντέρμπι.

Ο Αντρέ Πάους δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μακρή, Γκαρσία και Ιακοβένκο. Επιστρέφει ο Λαϊφης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE