ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξετυλίγει το κουβάρι του μισού κιλού η ΥΚΑΝ- Μαρτυρία έστειλε 43χρονο στο Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξετυλίγει το κουβάρι του μισού κιλού η ΥΚΑΝ- Μαρτυρία έστειλε 43χρονο στο Δικαστήριο

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης εισαγωγής μισού κιλού κάνναβης στην Κύπρο από τον Καναδά μέσω ταχυδρομείου, αφού την Δευτέρα (4/03) , παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για αίτημα προσωποκράτησης της Αστυνομίας ακόμη ένα πρόσωπο, ενώ ένας ακόμη καταζητείται.

Όπως λέχθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, κατά τη διαδικασία ανεξέταστης του ερευνητή της υπόθεσης από τον συνήγορο του υπόπτου, στις 13/2/2019 έφτασε στην Κύπρο από τον Καναδά μέσω ταχυδρομείου το πακέτο που περιείχε μισό κιλό κάνναβης.

Στις 21/2/19, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, συνελήφθη ο 36χρονος ταχυδρομικός υπάλληλος, αφού ηγέρθηκαν υποψίες για εμπλοκή του στην υπόθεση.

Διερευνώντας την υπόθεση οι ερευνητές της ΥΚΑΝ Λεμεσού έφθασαν στα ίχνη τριών προσώπων ηλικίας 36, 35 και 25 ετών, τα οποία συνελήφθησαν, με το Δικαστήριο να εκδίδει διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον των δύο τελευταίων (35χρονο και 25χρονο) 6 ημερών την Τρίτη (26/2).

Όσον αφορά τον 36χρονο, μετά τη σύλληψη του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο ένας εκ των δύο που τέθηκαν υπό κράτηση, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και ο δεύτερος εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση.

Ακόμη ένας ύποπτος μεταφέρθηκε την Δευτέρα (4/03) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, αφού μετά τη σύλληψη των δύο προέκυψε μαρτυρία που τον εμπλέκει στην υπόθεση, ενώ ένα ακόμη άτομο εξακολουθεί να αναζητείται.

Σύμφωνα και με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η ΥΚΑΝ Λεμεσού, εκτός από τον καταζητούμενο, καλείται να συμπληρώσει το παζλ με τον ρόλο του κάθε υπόπτου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί πως και αν ενεπλάκησαν στην υπόθεση, παράνομης εισαγωγής και κατοχής του μισού κιλού κάνναβης, με σκοπό την προμήθεια.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top