Γκρεμίζονται τα καταστήματα έξω από τον κατεχόμενο Απόστολο Ανδρέα – Κτίζονται ομοιόμορφα περίπτερα

Γκρεμίζονται τα καταστήματα έξω από τον κατεχόμενο Απόστολο Ανδρέα – Κτίζονται ομοιόμορφα περίπτερα

Το δεύτερο μισό του Μάρτη αναμένεται να γκρεμιστούν τα πρόχειρα υπαίθρια καταστήματα που λειτουργούν στον περίβολο της μονής του Αποστόλου Ανδρέα στην Καρπασία και να χτιστούν ομοιόμορφα περίπτερα για μεταστέγαση των πωλητών, σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί.

 
Όπως αναφέρει η Κίπρις ποστασί, οι ιδιοκτήτες – μικροπωλητές έχουν ήδη ειδοποιηθεί να εκκενώσουν τον χώρο και πως θα τους δοθεί κανονικά στεγασμένος χώρος μήκους 6 μέτρων (σσ: δεν δίδονται ακριβή στοιχεία και εμβαδόν) στο χώρο στάθμευσης κοντά στο Μοναστήρι. Ωστόσο κάποιοι από αυτούς αντέδρασαν υποστηρίζοντας ότι «δεν χωρούν σε 6 μέτρα».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.