Γκρεμίζονται τα καταστήματα έξω από τον κατεχόμενο Απόστολο Ανδρέα – Κτίζονται ομοιόμορφα περίπτερα

Γκρεμίζονται τα καταστήματα έξω από τον κατεχόμενο Απόστολο Ανδρέα – Κτίζονται ομοιόμορφα περίπτερα

Το δεύτερο μισό του Μάρτη αναμένεται να γκρεμιστούν τα πρόχειρα υπαίθρια καταστήματα που λειτουργούν στον περίβολο της μονής του Αποστόλου Ανδρέα στην Καρπασία και να χτιστούν ομοιόμορφα περίπτερα για μεταστέγαση των πωλητών, σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί.

 
Όπως αναφέρει η Κίπρις ποστασί, οι ιδιοκτήτες – μικροπωλητές έχουν ήδη ειδοποιηθεί να εκκενώσουν τον χώρο και πως θα τους δοθεί κανονικά στεγασμένος χώρος μήκους 6 μέτρων (σσ: δεν δίδονται ακριβή στοιχεία και εμβαδόν) στο χώρο στάθμευσης κοντά στο Μοναστήρι. Ωστόσο κάποιοι από αυτούς αντέδρασαν υποστηρίζοντας ότι «δεν χωρούν σε 6 μέτρα».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE