Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες παραχώρησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Της Μαρίας Χαραλάμπους
Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 04/03, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, πλησίον της εξόδου προς Αθηαίνου πριν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.
Στο ατύχημα εμπλέκονται δύο οχήματα, τα οποία μετά τη σύγκρουση ακινητοποιήθηκαν στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου και γίνονται προσπάθειες μετακίνησης τους.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπου παρέλαβε τους δυο οδηγούς για να τους μεταφέρει προληπτικά στο νοσοκομείο, ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στη σκηνή.




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




