ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 29χρονος για διάρρηξη και κλοπή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 29χρονος για διάρρηξη και κλοπή

Υπό κράτηση 29χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπής στην επαρχία Λάρνακας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 29χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Δύναμης σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, νυκτερινής διάρρηξης, διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και απόπειρας διάρρηξης κατοικίας.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 22 Φεβρουαρίου 2019, στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, στην περιοχή Ορόκλινης.

Ο 29χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας 04/03, τέθηκε υπό κράτηση και την Τρίτη 05/03 οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE