ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 29χρονος για διάρρηξη και κλοπή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 29χρονος για διάρρηξη και κλοπή

Υπό κράτηση 29χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπής στην επαρχία Λάρνακας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 29χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Δύναμης σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, νυκτερινής διάρρηξης, διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και απόπειρας διάρρηξης κατοικίας.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 22 Φεβρουαρίου 2019, στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, στην περιοχή Ορόκλινης.

Ο 29χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας 04/03, τέθηκε υπό κράτηση και την Τρίτη 05/03 οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE