ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό

50χρονη γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό στις Φοινικούδες.

Μέλη του Τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης το βράδυ της Τρίτης (5/3) βρέθηκαν στις Φοινικούδες για έλεγχο των εργαζομένων της περιοχής.

50χρονη αλλοδαπή, της οποία ζητήθηκε να δώσει τα στοιχεία της στους αστυνομικούς, αρνήθηκε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δάγκωσε αστυνομικό.

Σημειώνεται ότι η 50χρονη, όπως διαπιστώθηκε ήταν νόμιμα στην Κύπρο.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η 50χρονη τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE