Έμεινε αναίσθητος στο έδαφος τερματοφύλακας στην Ελλάδα! Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Έμεινε αναίσθητος στο έδαφος τερματοφύλακας στην Ελλάδα! Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Δραματικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Απόλλωνα Σμύρνης – Ηρακλής Ψαχνών, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Κώστας Μανιάτης, καθώς και ο συμπαίκτης του, Δημήτρης Ραπτάκης, συγκρούστηκαν κατά την διάρκεια του πρώτου γκολ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Οι δύο παίκτες έπεσαν αναίσθητοι στο χορτάρι για αρκετά λεπτά. Ο Ραπτάκης επανέκτησε τις αισθήσεις του και σηκώθηκε, όχι όμως ο Μανιάτης. Έμεινε στο χορτάρι για αρκετά ακόμη λεπτά και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

«Πάγωσαν» όλοι στο γήπεδο, παρακολουθώντας τους δύο παίκτες αναίσθητους στο χορτάρι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE