Φτάνουν στην Κύπρο για να γλιτώσουν – Πάνε στους Αστυνομικούς Σταθμούς

Φτάνουν στην Κύπρο για να γλιτώσουν – Πάνε στους Αστυνομικούς Σταθμούς

33 μετανάστες έφτασαν σε Ακάκι και Ορόκλινη αντίστοιχα, την Τετάρτη (6/3).

Γύρω στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (6/3) εντοπίστηκαν στο Ακάκι 20 άντρες μετανάστες από την Συρία.

Τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, 13 πρόσωπα που κατάγονται από την Συρία, μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης. Οι 13 μετανάστες, ανέφεραν ότι έφτασαν από τις Κατεχόμενες περιοχές στις ελεύθερες, περπατώντας.

Σημειώνεται ότι και στις δύο περιπτώσεις οι μετανάστες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Τα 33 πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE