LIKE ONLINE

Οδηγούσε ψάχνοντας για τροχαίο- Το ατύχημα που πρέπει να δουν οι μοτοσικλετιστές-VIDEO

Οδηγούσε ψάχνοντας για τροχαίο- Το ατύχημα που πρέπει να δουν οι μοτοσικλετιστές-VIDEO

Απολάμβανε την βόλτα του με την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, οδηγώντας με τον πιο επικίνδυνο τρόπο που θα μπορούσε, τελικά όμως πήρε ένα μάθημα που ας ελπίσουμε θα του αλλάξει τη συμπεριφορά του στους δρόμους.

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Liveleak την Τετάρτη (7/3), δείχνει μέσα από τα μάτια του αναβάτη της μοτοσικλέτας, προφανώς με τη χρήση action camera, τις σούζες και τους ελιγμούς σε δημόσιο δρόμο και ανάμεσα σε άλλα οχήματα.

Μάλιστα η μοτοσικλέτα περνά δίπλα και από περιπολικό, όπως θα δείτε στο 00:49 δευτερόλεπτο, με τον οδηγό της να συνεχίζει να οδηγεί επιθετικά.

Τελικά, όπως είναι αναμενόμενο, φαίνεται στα 2:45 του βίντεο η μοτοσικλέτα ενώ προσπερνά αριθμό αυτοκινήτων, να χτυπά σε όχημα που επιχειρεί αριστερή στροφή.

Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας πέφτει με δύναμη στην άσφαλτο, αλλά ευτυχώς φέρει κράνος και προστατευτικά γάντια, κάτι που μάλλον έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην τραυματιστεί σοβαρά και λίγα δευτερόλεπτα να σηκώνεται στα πόδια του.

Περισσότερα στοιχεία για την προέλευση του βίντεο δεν γίνονται γνωστά, όμως άσχετα από τη χώρα και το πότε έγινε το ατύχημα, είναι ένα καλό μάθημα, τόσο για τους μοτοσικλετιστές, όσο και για τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Οδηγούμε πάντα αμυντικά και τηρούμε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, για να μην την πάθουμε όπως τον φίλο μας στο βίντεο ή εμπλακούμε σε κάποια πιο σοβαρή τροχαία σύγκρουση.

Δείτε το βίντεο:

 

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top