Αναστασιάδης: «Τιτίβισμα» για τον Χάρη Γεωργιάδη- Αναμονή για τους λόγους

Αναστασιάδης: «Τιτίβισμα» για τον Χάρη Γεωργιάδη- Αναμονή για τους λόγους

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης «χαίρει της εμπιστοσύνης μου», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (σ.σ. 20:00 7/3), o Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ότι «σε λίγο δίδω στη δημοσιότητα τους λόγους για τους οποίους ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης χαίρει της εμπιστοσύνης μου».

Στο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα, καταλογιζόταν βαρύτατες ευθύνες στον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE