Αναστασιάδης: «Τιτίβισμα» για τον Χάρη Γεωργιάδη- Αναμονή για τους λόγους

Αναστασιάδης: «Τιτίβισμα» για τον Χάρη Γεωργιάδη- Αναμονή για τους λόγους

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης «χαίρει της εμπιστοσύνης μου», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (σ.σ. 20:00 7/3), o Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ότι «σε λίγο δίδω στη δημοσιότητα τους λόγους για τους οποίους ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης χαίρει της εμπιστοσύνης μου».

Στο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα, καταλογιζόταν βαρύτατες ευθύνες στον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE