Αναστασιάδης: «Τιτίβισμα» για τον Χάρη Γεωργιάδη- Αναμονή για τους λόγους

Αναστασιάδης: «Τιτίβισμα» για τον Χάρη Γεωργιάδη- Αναμονή για τους λόγους

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης «χαίρει της εμπιστοσύνης μου», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (σ.σ. 20:00 7/3), o Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ότι «σε λίγο δίδω στη δημοσιότητα τους λόγους για τους οποίους ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης χαίρει της εμπιστοσύνης μου».

Στο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα, καταλογιζόταν βαρύτατες ευθύνες στον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE