Εκρήξεις στο πεδίο βολής Καλού Χωριού - «Δεν συντρέχει οποιοσδήποτε λόγος ανησυχίας»

Εκρήξεις στο πεδίο βολής Καλού Χωριού - «Δεν συντρέχει οποιοσδήποτε λόγος ανησυχίας»

Στην καταστροφή περίπου 2500 εμπορικών πυροτεχνημάτων, καθώς και άλλων μη χρησιμοποιήσιμων υλικών της, προχωρά την Παρασκευή 8 Μαρτίου, η Αστυνομία.

Η καταστροφή των πιο πάνω υλικών θα πραγματοποιηθεί στο πεδίο βολής της Εθνικής Φρουράς, στο Καλό Χωριό και θα διαρκέσει από τις 7π.μ. μέχρι και τις 2μ.μ..

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καταστροφής θα ακουστούν εκρήξεις. Ως εκ των πιο πάνω, ενημερώνεται το κοινό ότι δεν συντρέχει οποιοσδήποτε λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Οι νέοι έχουν λόγο και η δημιουργία της 13ης Τεχνικής Επιτροπής για την νεολαία είναι μια πρωτιά, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ τη Δευτέρα που εμφανίστηκε ενοχλημένος από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη προς τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής σε «επανενωμένη Κύπρο».

BEST OF TOTHEMAONLINE