Kέρδος μετά από 7 χρόνια η Λίβερπουλ

Kέρδος μετά από 7 χρόνια η Λίβερπουλ

Έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια, η Λίβερπουλ κατέγραψε για πρώτη φορά το 2014 κέρδη που ανέρχονται στα 1,23 εκατομμύρια ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο εκτελεστικό διευθυντής της ομάδας, Ίαν Έιρς, σε συνέντευξη Τύπου.

Παρότι το κέρδος για το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ είναι μόλις 900.000 λίρες, είναι πάρα πολύ σημαντικό αν σκεφτεί κανείς πως κάποια χρονιά υπήρξε ζημιά 50 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 68 εκατ. ευρώ).

Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως τη σεζόν που σημειώθηκε το σχετικό κέρδος, οι «κόκκινοι» δεν αγωνίζονταν στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει πως με τη φετινή επιστροφή τους στο Champions League, μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Επιπροσθέτως, η πώληση του Λουίς Σουάρες δεν συγκαταλέγεται στα παραπάνω δεδομένα, άρα αναμένεται να υπάρξει σημαντικό κέρδος ενώ από τη σεζόν 2016-17, που τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα είναι ακόμα περισσότερα, τα έσοδα της Λίβερπουλ θα αυξηθούν αισθητά.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.