ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή από κατάστημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή από κατάστημα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή 08/03 διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον 28χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος συνελήφθη την Πέμπτη 07/03 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση κλοπής από κατάστημα που διαπράχθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου στην επαρχία Λάρνακας.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί ακόμα ένα άτομο ηλικίας 28 χρόνων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE