ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή από κατάστημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή από κατάστημα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή 08/03 διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον 28χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος συνελήφθη την Πέμπτη 07/03 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση κλοπής από κατάστημα που διαπράχθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου στην επαρχία Λάρνακας.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί ακόμα ένα άτομο ηλικίας 28 χρόνων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE