ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή από κατάστημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή από κατάστημα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή 08/03 διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον 28χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος συνελήφθη την Πέμπτη 07/03 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση κλοπής από κατάστημα που διαπράχθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου στην επαρχία Λάρνακας.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί ακόμα ένα άτομο ηλικίας 28 χρόνων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE