ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή από κατάστημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή από κατάστημα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή 08/03 διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον 28χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος συνελήφθη την Πέμπτη 07/03 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση κλοπής από κατάστημα που διαπράχθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου στην επαρχία Λάρνακας.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί ακόμα ένα άτομο ηλικίας 28 χρόνων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE