ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή από κατάστημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή από κατάστημα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή 08/03 διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον 28χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος συνελήφθη την Πέμπτη 07/03 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση κλοπής από κατάστημα που διαπράχθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου στην επαρχία Λάρνακας.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί ακόμα ένα άτομο ηλικίας 28 χρόνων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE