ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το βαθμολογικό ΚΙΝΗΤΡΟ και ο στόχος που είναι κοινός!

Το βαθμολογικό ΚΙΝΗΤΡΟ και ο στόχος που είναι κοινός!

Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα θα τα πουν αύριο (9/3) στο ΓΣΠ για την δεύτερη αγωνιστική των play off.

Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο τη νίκη και θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της πρωτεύουσας για το τρίποντο. Στους 32 βαθμούς οι ερυθρόλευκοι, έναν λιγότερο το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου και έτσι αντιλαμβάνεται κανείς πως υπάρχουν βαθμολογικά κίνητρα.

Από πλευράς Ομόνοιας, εκτός αποστολής έμειναν οι Χριστοφή, Εντρένα, Λόρα, Ζίβετς, Παναγή, Πρέτσε, Φώτη (U19) και Αντζαγκούν ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. «Βουνό» τα προβλήματα για τον Ελλαδίτη κόουτς των πρασίνων που όμως καλείται να παρατάξει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να κυριαρχήσει στο χορτάρι και να κάνει ότι έπραξε στο παιχνίδι με την ίδια ομάδα στο ίδιο γήπεδο για τον δεύτερο γύρο της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος, δηλαδή να κερδίσει.

Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα που προέρχεται από την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα, έχει καλή ψυχολογία και θέλει να αποδείξει πως θα έχει μια ικανοποιητική πορεία στο γκρουπ. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ρέυνολτς και θα καταστρώσει τα πλάνα του με αρκετούς βασικούς παίκτες στη διάθεση του. Οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στο ΓΣΠ με στόχο να παρουσιάσουν ένα μαχητικό σύνολο, να προτάξουν τα στοιχεία που θα τους δώσουν το τρίποντο για να κρατηθούν στο 5ο σκαλοπάτι και να ανοίξουν τη διαφορά από την Ομόνοια στους 4 πόντους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top