To 'La Casa De Papel' σε Κυπριακή εκδοχή στο καρναβάλι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

To 'La Casa De Papel' σε Κυπριακή εκδοχή στο καρναβάλι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο κακός χαμός είχε γίνει μετά την απαγόρευση του Δήμου Λεμεσού για συμμετοχή στην μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, με τη στολή της γνωστής σειράς 'La Casa De Papel'.

Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για την καρναβαλίστικη παρέλαση του Παραλιμνίου, στην οποία όχι μόνο θα εμφανιστούν με τις εν λόγω στολές, αλλά θα είναι και...αλά Κυπριακά. 

Οι 'La Casa De Πελλέ' είναι πανέτοιμοι για να κλέψουν τις εντυπώσεις και να αποδείξουν ότι οι 'ληστές΄μπορούν να παρελάσουν και να μοιράσουν τα πενηντάευρα τους! 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE