Ο Μανωλάς πήγε να πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του (VIDEO)

Ο Μανωλάς πήγε να πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του (VIDEO)

Το ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους είχε ένταση ακόμη και στο ημίχρονο.

Η κάμερα κατέγραψε μια σκηνή κατά την διάρκεια που οι ποδοσφαιριστές κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, με τη λήξη του ημιχρόνου, ο Κώστας Μανωλάς είχε φραστικό επεισόδιο με τον Μόργκαν Ντε Σάνκιτς.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας φαίνεται πως είπε κάτι στον συμπαίκτη του και ο Μανωλάς έγινε έξαλλος. Χρειάστηκε να παρέμβουν άνθρωποι από τον πάγκο αφού οι δύο συμπαίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE