Ο Μανωλάς πήγε να πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του (VIDEO)

Ο Μανωλάς πήγε να πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του (VIDEO)

Το ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους είχε ένταση ακόμη και στο ημίχρονο.

Η κάμερα κατέγραψε μια σκηνή κατά την διάρκεια που οι ποδοσφαιριστές κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, με τη λήξη του ημιχρόνου, ο Κώστας Μανωλάς είχε φραστικό επεισόδιο με τον Μόργκαν Ντε Σάνκιτς.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας φαίνεται πως είπε κάτι στον συμπαίκτη του και ο Μανωλάς έγινε έξαλλος. Χρειάστηκε να παρέμβουν άνθρωποι από τον πάγκο αφού οι δύο συμπαίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE