Ο Μανωλάς πήγε να πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του (VIDEO)

Ο Μανωλάς πήγε να πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του (VIDEO)

Το ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους είχε ένταση ακόμη και στο ημίχρονο.

Η κάμερα κατέγραψε μια σκηνή κατά την διάρκεια που οι ποδοσφαιριστές κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, με τη λήξη του ημιχρόνου, ο Κώστας Μανωλάς είχε φραστικό επεισόδιο με τον Μόργκαν Ντε Σάνκιτς.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας φαίνεται πως είπε κάτι στον συμπαίκτη του και ο Μανωλάς έγινε έξαλλος. Χρειάστηκε να παρέμβουν άνθρωποι από τον πάγκο αφού οι δύο συμπαίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE