Ο Μανωλάς πήγε να πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του (VIDEO)

Ο Μανωλάς πήγε να πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του (VIDEO)

Το ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους είχε ένταση ακόμη και στο ημίχρονο.

Η κάμερα κατέγραψε μια σκηνή κατά την διάρκεια που οι ποδοσφαιριστές κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, με τη λήξη του ημιχρόνου, ο Κώστας Μανωλάς είχε φραστικό επεισόδιο με τον Μόργκαν Ντε Σάνκιτς.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας φαίνεται πως είπε κάτι στον συμπαίκτη του και ο Μανωλάς έγινε έξαλλος. Χρειάστηκε να παρέμβουν άνθρωποι από τον πάγκο αφού οι δύο συμπαίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE