Πως σχολιάζει ο Φανιέρος την εισήγηση για αύξηση των ομάδων

Πως σχολιάζει ο Φανιέρος την εισήγηση για αύξηση των ομάδων

Η σημερινή Γενική Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ βρίσκεται στο προσκήνιο και ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, κλήθηκε να σχολιάσει την εισήγηση για αύξηση των ομάδων από 12 σε 14.

Όπως σας έχει μεταφέρει η ιστοσελίδα μας, ο κύριος Φανιέρος είχε συγκαλέσει χθες βράδυ σύσκεψη, κατά την οποία πάρθηκε η απόφαση να γίνει εισήγηση για αύξηση των ομάδων του πρωταθλήματος σε 14 και όχι 16, όπως αρχικά ήταν η εισήγηση.

Μιλώντας στον Super Sport FM, ο Λούκας Φανιέρος ανέφερε:

«Θεωρούμε πως είναι μια καλή πρόταση που θα προτείνουμε. Θέλουμε περισσότερες ομάδες στην Α΄ Κατηγορία και περισσότερους Κύπριους να αγωνίζονται. Εδώ και 2-3 χρόνια κάποιοι άνθρωποι έβαλαν σχέδιο για να κάνουν λίγκα. Δεν θέλουμε να ακούμε για λίγκα. Εμείς θα πάθουμε μεγάλη ζημιά αν γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε στο έλεος του Θεού κάποιες ομάδες. Θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE