ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 23χρονο που επιτέθηκε σε Αστυνομικούς- Είχε μαχαίρι στην κατοχή του

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 23χρονο που επιτέθηκε σε Αστυνομικούς- Είχε μαχαίρι στην κατοχή του

Γύρω στις 22:40 το βράδυ του Σαββάτου 9/3, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο πρόσωπο το οποίο κινείτο πεζό στην οδό Πάφιας Αφροδίτης στην Πάφο. 

Στην προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να εξακριβώσουν τα στοιχεία του εν λόγω προσώπου αυτός φέρεται να τους έσπρωξε και να προσπάθησε να κτυπήσει στο πρόσωπο ένα εκ τους αστυνομικούς. 

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 23χρονο κάτοικο της επαρχίας Πάφου. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο τσαντάκι ώμου που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, το οποίο παραλήφθηκε και κρατήθηκε ως τεκμήριο. 

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου όπου και τέθηκε υπό κράτηση. 

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της Κυβέρνησης για την τραγωδία στη Γερμασόγεια, με την κατάρρευση πολυκατοικίας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση των αιτίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE